Males nulis pake Bahasa Inggris lagi

Gak kerasa udah lebih dari setengah tahun gua nulis pake Bahasa Inggris di blog ini

^ and that’s it, ini post gua tulis di tgl 22 september 2019. Dan yang gua maksud sebagai “post” ya, cuma judul dan paragraf pertamanya aja :v

Gua baru lihat statistik jumlah post blog ini, dan ini hasilnya

Gua nulis BUANYAK banget artikel (284), dan sebagian besarnya mungkin gua tulis di first half tahun 2019 aja. Tapi lihat tuh draft, ada 168 post yang baru sekedar draft doan. . . Read more

Time to get back writing

Dang, it’s been a really long time since the last time I wrote and publish a post

Actually it has been only 20 days, considering I had in the past not post once in the span of months, this is not that big. But it sure feels really long, especially because the last couple of weeks is actually the things that I wanna write about in this blog

I think the concept of this blog doesn’t actually working out that great. Whenever I got busy (And therefore have something to . . . Read more

So, why I haven’t write anything lately

Simple, just small technical problem, along with some commitment decision, and some existential crisis. You know, simple stuff

The last post I published was like, exactly 3 weeks ago, May 29

To be fair, I still active in internet. Just not on this blog, mostly because I split my attention that previously only to this blog. Those attention now divided toward my Twitter account, my journal, personal improvement, pi. . . Read more